Znebite se nereda v vašem domu z izdelki Fellowes

 v nasveti

Se vam zdi, da se utapljate v preveč »stvareh«?

Ob hitrem tempu življenja se stvari povsem preprosto kopičijo v naših domovih. Tako je skorajda nemogoče imeti vse pod nadzorom.

Če je napočil čas, da se rešite kaosa v vašem domu, se boste z izdelki podjetja Fellowes®, ki je specializirano za vse v zvezi z organizacijo, znebili nereda – za vedno. Čistka vas bo osvobodila, poleg tega boste pripravljeni na spopad z vsemi izzivi in našli tudi stvari, za katere sploh niste vedeli, da jih imate. Ker vsaka stvar zahteva prostor, se morate najprej odločiti, kaj boste obdržali, vrgli proč in       podarili. Najtežje pri tem se je odločiti, da se boste nečesa znebili.

Vedno si poglejte prostore, v katerih se doma največ zadržujete – bodisi gre za pisarno ali kuhinjo, saj se v teh prostorih pogosto kopiči največ nereda. Pomembno je, da prednostno opredelite, kaj spada kam. Preverite, da vaš sistem za odstranjevanje stvari ustreza vam, vašemu domu, družini in življenjskemu slogu. Pri spopadanju s stvarmi ni enotnega načina, ki bi ustrezal vsem – stvari, ki jih najbolj potrebujete, postavite na priročna in dosegljiva mesta ter poskrbite, da bodo bistvene stvari pri roki!

Bodisi gre za spomladansko čiščenje celotnega doma ali zgolj za prenovo domače pisarne, ima podjetje Fellowes za vas rešitev.

Občutek urejenosti

Shranjevanje stvari v škatle in različne vrste predalnikov prispeva k občutku vizualne urejenosti. Ohranite nadzor in uredite stvari z izdelki Bankers Box®. Znebite se nereda z izbranimi rešitvami podjetja Bankers Box® za shranjevanje, in sicer od nadvse pomembnih predalnikov za organiziranje pošte, domačo administracijo, delo in še več do lahko dostopnih škatel za shranjevanje, ki se lahko naložijo ena na drugo. Izdelki Bankers Box® so idealni, da bo vaš dom ostal čist in urejen, saj vam nudijo kvalitetne in funkcionalne možnosti shranjevanja v vseh oblikah in velikostih za shranjevanje božičnih okraskov, otroških igrač in sezonskih oblačil ali za urejanje pomembnih dokumentov.

Potrebujete več prostora za shranjevanje vaših stvari? Do konca zapolnite prav vsak centimeter in zmanjšajte neizkoriščen prostor. Pozabljen prostor pod posteljo lahko nudi veliko prilagodljivega prostora za shranjevanje. Rešitve podjetja Bankers Box® za shranjevanje pod posteljo so oblikovane, da se prilegajo pod standardne postelje. Zaradi velikih oken lahko hitro preverite vsebino, ne da bi pri tem morali odpreti vsako škatlo. Ni treba, da so vaše izdelki za shranjevanje videti dolgočasno, zato jim dovolite, da se dobro zlijejo z bivalnim prostorom in notranjostjo. Izberite škatle za shranjevanje, ki se ujemajo z vašo opremo in jih ustrezno označite, da njihova organizacija ne bo zahtevno opravilo.

Organizacija domače pisarne

Pravijo, da urejena miza pomeni urejen um. Ko je govora o navadah razvrščanja v službi in doma, vsi to najraje delamo na določen način. Zaradi fleksibilnejšega dela od doma ostaja razvrščanje enako pomembno kot prej.

47 odstotkov profesionalnih uporabnikov meni, da bi kombinacija večjega prostora za shranjevanje in izboljšanega sistema za razvrščanje izboljšala njihovo organizacijo.

Učinkovito delovno mesto mora biti organizirano. Vse pa je odvisno od tega, čemu boste dali prednost.

Učinkovito razvrščanje je poenostavljeno z učinkovitimi rešitvami za shranjevanje in uničevanje. Uničevalniki dokumentov Fellowes® za domačo pisarno so elegantni in kompaktni za hitro in varno uničevanje na robu mize. Z njimi ne le zmanjšate neželeno papirologijo, temveč vas tudi zavarujejo pred radovednimi očmi. Potni listi, zavarovalne listine, vozniška dovoljenja, bančni izpiski – in še bi lahko naštevali seznam dokumentacije in administracije v vašem domu.

Da bi zmanjšali količino zaupnih dokumentov, ki se kopičijo v vašem domu, se navadite uničiti vse, česar ne potrebujete takoj. Verjetno se ne boste mogli v celoti znebiti vseh papirjev v vašem domu, vendar pa jih lahko poskusite omejiti. Strah pred tem, da bi nekaj uničili in potem tega ne bi več mogli dobiti nazaj, je tako premagan, saj so zdaj digitalne kopije tako priročno dosegljive. Pomembno je, da premislite, kateri uničevalnik najbolj odgovarja vašim potrebam. Za domačo uporabo potrebujete preproste operacije, prostoren zbiralnik, kompaktno obliko in nazadnje tudi brezhibno delovanje –uničevalniki dokumentov Fellowes izpolnjujejo vse pogoje!

Poiščite uničevalnik, ki najbolj ustreza vašim potrebam, na Fellowes®.

Poleg tega Fellowes ponuja vrsto ergonomskih izdelkov za domačo pisarno, ki nudijo udobje in na splošno okrepljeno dobro počutje. Približno 88 odstotkov pisarniških delavcev zase trdi, da se držijo vsakodnevnih navad na delovnem mestu. Zgolj nekaj preprostih sprememb bi tako lahko znatno vplivalo na dobro počutje, poleg tega pa so bili počivalniki za noge, podpore za zapestja in mize z nastavljivo višino navedeni kot nekateri od ergonomskih izdelkov, ki bi pomagali zmanjšati tegobe, ki so posledice pisarniškega dela.

Želim vam, da se rešite kaosa v vašem domu in na delovnem mestu!

Maja Rihar
Dobra pisarna

Vir: Fellowes’ Guide To De-cluttering Your Home

Maja Rihar
Sem Maja Rihar. Strokovnjakinja za dobro počutje v pisarni, podjetnica, organizatorka dogodkov, bloggerka, žena in mati dveh otrok. Bi se radi počutili dobro v vaši pisarni? Pri tem vam lahko pomagam. Vsak dan z uspešnimi podjetniki, podjetnicami in z naprednimi podjetji iščem inovativne rešitve kako v pisarni ustvariti dobro počutje.
Priporočeni nasveti

Napišite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.