USPEŠNO ZAKLJUČEN SEMINAR! NE DOVOLI, DA SI TO TI! – VARNOST ZAUPNIH PODATKOV V PODJETJU

 v dogodki

Nevarnosti zlorab podatkov in kraje osebne identitete so postale del vsakdana. Zlorabe in višina stroškov kraje identitete vsak dan rastejo. V Veliki Britaniji je že 8,8 % ljudi bilo žrtev kraje identitete. Nastajajo celo organizirana združenja, ki iščejo poslovne in osebne podatke, s katerimi lahko škodujejo podjetju in zaposlenim. Nevarnost se hitro širi tudi v Slovenijo.

Na 3-urnem posvetovalnem seminarju ste izvedeli izvedeli nasvete in najnovejše smernice o zaščiti pred zlorabo zaupnih podatkov in krajo identitete v podjetju. Izkušnje in novo znanje sta podala podala strokovnjakinja za zaščito podatkov Tina Osojnik in informacijski pooblaščenec mag. Matjaž Dev. Gospod László Kreutz, direktor podjetja Fellowes  je v kratki delavnici zaupal še praktične trike za zaščito poslovnih podatkov iz vsakodnevnih situacij v podjetju.

Več o seminarju si lahko ogledate TUKAJ.

Maja Rihar
Sem Maja Rihar. Strokovnjakinja za dobro počutje v pisarni, podjetnica, organizatorka dogodkov, bloggerka, žena in mati dveh otrok. Bi se radi počutili dobro v vaši pisarni? Pri tem vam lahko pomagam. Vsak dan z uspešnimi podjetniki, podjetnicami in z naprednimi podjetji iščem inovativne rešitve kako v pisarni ustvariti dobro počutje.
Priporočeni nasveti

Napišite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.