Očistimo zrak v zaprtih prostorih, ki si ga delimo!

 v blog, nasveti

Epidemija covid-19 je spremenila znan način dela in življenja. Klub temu, da za omejitev širjenja okužbe spoštujemo ukrepe, varnostno razdaljo, nošenje mask in razkuževanje, vsi ugotavljamo, da to ni dovolj. Prav zato se vse pogosteje sprašujemo, kako lahko sami, v svojem okolju omejimo širjenje okužbe.

Raziskave kažejo, da smo okužbam najbolj izpostavljeni v zaprtih prostorih, kjer je zrak poln aerosolov, zato se v svetu kot preventivni ukrep za omejitev okužb vse pogosteje uporablja čistilec zraka. Patentirani industrijski profesionalni čistilci zraka AeraMax proizvajalca Fellowes  je nov inovativen produkt na slovenskem trgu.

Zakaj profesionalni AeraMax?

 1. Štiristopenjski postopek filtracije, ki  je sestavljena iz predfiltra , filtracije z aktivnim ogljem , industrijsko ojačani filter HEPA  in Bipolarnim ionizatorjem PlasmaTrue.
 2. Pametno tehnologijo EnviroSmart TM in uporablja dvojne samoregulacijske laserske senzorje za zaznavanje zvoka, gibanja in kakovosti zraka.
 3. PureView tehnologija. Nevidno naj postane vidno s tehnologijo PureView TM, zaslonom, ki omogoča, da uporabniki vidijo in seveda tudi občutijo razliko v kakovosti zraka.
 4. Stenska-zidna  montaža zasnovana za nemotečo vključitev v okolju in, da zajame zrak v celotnem prostoru.
 5. Certificiran da 99,99% učinkovito zmanjša aerosolizirane koncentracije koronavirusa 229E v zraku v 1 uri delovanja.

Profesionalni čistilec zraka AeraMax je revolucionarna novost pri čiščenju zraka in idealna rešitev za šole, vrtce, zdravstvene ordinacije, pisarne, športne dvorane itd. Za več informacij o čistilcu zraka v brošuri TUKAJ ali preko spodnjega kontaktnega obrazca.

  Maja Rihar

  Maja Rihar
  Sem Maja Rihar. Strokovnjakinja za dobro počutje v pisarni, podjetnica, organizatorka dogodkov, bloggerka, žena in mati dveh otrok. Bi se radi počutili dobro v vaši pisarni? Pri tem vam lahko pomagam. Vsak dan z uspešnimi podjetniki, podjetnicami in z naprednimi podjetji iščem inovativne rešitve kako v pisarni ustvariti dobro počutje.
  Priporočeni nasveti

  Napišite komentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.