NOVOST! ČISTILEC ZRAKA AERAMAX

Profesionalni čistilec zraka AeraMax kot eden izmed ukrepov za zaščito pred okužbami koronavirusa v vrtcih, šolah, domovih za starejše, ambulantah, pisarnah in drugih skupnih prostorih.

V svetu se za preprečevanje širjenja virusnih okužb v zaprtih prostorih vse pogosteje uporabljajo tudi čistilci zraka, ki so v Sloveniji za zdaj precejšnja novost.

V minulih tednih so čistilec zraka testirali v osnovni šoli Ivana Groharja.

V medijih

Prezračevalni čistilec zraka v škofjeloški osnovni šoli učinkovit proti koronavirusu

Prezračevanje zaprtih prostorov je eden izmed pomembnejših, a pogosto spregledanih, ukrepov proti zajezitvi širjenja koronavirusa, kar so že pokazale številne prakse iz tujine. Na osnovni šoli Ivana Groharja v Škofji Loki se tega zelo dobro zavedajo, zato so v eno izmed učilnic namestili čistilec zraka. Morda bi bilo bolj kot o zaščitnih maskah na prostem, kjer je možnost okužbe minimalna, smiselno razmisliti o namestitvi prezračevalnih sistemov širom po državi.

Več v članku

Novost v Škofji Loki in Sloveniji: test čistilca zraka v vrtcu in na OŠ Ivana Groharja

Škofja Loka se lahko pohvali s pomembno novostjo, ki je pravzaprav novost tudi na državni ravni: v Vrtcu Škofja Loka in na Osnovni šoli Ivana Groharja namreč testirajo profesionalni čistilec zraka AeraMax Professional, ki je tudi 99-odstotno učinkovit pri zmanjšanju prisotnosti koronavirusa v zraku. »V Sloveniji so čistilci zraka relativna novost, zato smo jih – ker sem iz Škofje Loke – najprej ponudili v testno uporabo loškemu vrtcu in osnovni šoli, seveda z namenom, da bi preprečili širjenje virusa v našem domačem okolju,« je poudarila Maja Rihar, prodajna zastopnica podjetja Trend, d. o. o., ki je danes delovanje čistilca zraka tudi predstavila novinarjem.

Več v članku

“Po namestitvi smo opazili, da je zrak v učilnici bistveno boljši kot v predprostoru in učenci ter učiteljica so zadovoljni,” je izpostavil ravnatelj osnovne šole.

Zakaj profesionalni AeraMax?

  • Štiristopenjski postopek filtracije, ki je sestavljena iz predfiltra , filtracije z aktivnim ogljem , industrijsko ojačani filter HEPA in Bipolarnim ionizatorjem PlasmaTrue.
  • Pametno tehnologijo EnviroSmart TM in uporablja dvojne samoregulacijske laserske senzorje za zaznavanje zvoka, gibanja in kakovosti zraka.
  • PureView tehnologija. Nevidno naj postane vidno s tehnologijo PureView TM, zaslonom, ki omogoča, da uporabniki vidijo in seveda tudi občutijo razliko v kakovosti zraka.
  • Stenska-zidna montaža zasnovana za nemotečo vključitev v okolju in, da zajame zrak v celotnem prostoru.
  • Certificiran da 99,99% učinkovito zmanjša aerosolizirane koncentracije koronavirusa 229E v zraku v 1 uri delovanja.

Za več informacij, povpraševanja in dogovore smo vam na voljo na telefonski številki 041 756 601, maja.rihar@dobrapisarna.si (Maja) ali preko spodnjega kontaktnega obrazca!