Zdrav zajtrk | Promocija zdravja na delovnem mestu

 v dogodki

ZAKLJUČENO! PETEK, 7.4.2017 | GZS – DVORANA E, DIMIČEVA 13, LJUBLJANA

USPEŠNO ZAKLJUČEN DOGODEK “ZDRAV ZAJTRK” O PROMOCIJI ZDRAVJA NA DELOVNEM MESTU

HVALA ZA VAŠ OBISK!

1
Povzetek dogodka Zdrav zajtrk:
Za nami je uspešen dogodek Zdrav zajtrk, ki ga je organizirala iniciativa Zdrav pri delu, na katerem ste dobili nasvete kako narediti in vpeljati program promocije zdravja na delovnem mestu. Več kot 30 udeležencev in udeleženk je izvedelo:

kako lahko na podlagi sistematičnega načrta in ukrepa, kot sta ergonomija in zdravi delovni odnosi, bistveno pripomorete k izboljšanju vašega počutja v delovnem okolju;

1
katere so najnovejše smernice pri ergonomiji podjetja Fellowes in v živo videli kako deluje “sedeče-stoječa delovna postaja”.

1
Dogodka se je udeležilo več kot trideset ključnih oseb, ki so podjetjih odgovorni za promocijo zdravja na delovnem mestu, kar pomeni, da je veliko zanimanja za tovrstno temo.

“Hvala vsem udeležencem, saj brez vas dogodek ne bi bil tako uspešen.”

Povezave do spletnih strani predstavnic iniciative in foto galerije TUKAJ s klikom na zavihek Zdrav zajtrk.

www.dobrapisarna.si , www.zadialog.si, www.teamvital.si

Sponzorji dogodka:

Maja Rihar
Sem Maja Rihar. Strokovnjakinja za dobro počutje v pisarni, podjetnica, organizatorka dogodkov, bloggerka, žena in mati dveh otrok. Bi se radi počutili dobro v vaši pisarni? Pri tem vam lahko pomagam. Vsak dan z uspešnimi podjetniki, podjetnicami in z naprednimi podjetji iščem inovativne rešitve kako v pisarni ustvariti dobro počutje.
Priporočeni nasveti

Napišite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.