Zdrav zajtrk | Promocija zdravja na delovnem mestu

 v dogodki

Zaključeno! Četrtek, 19.1.2017 | GZS – dvorana E, Dimičeva 13, Ljubljana

Uspešno zaključen dogodek “Zdrav zajtrk o promociji zdravja na delovnem mestu”

Hvala za vaš obisk!

Povzetek dogodka Zdrav zajtrk:

Za nami je uspešen dogodek Zdrav zajtrk, ki ga je organizirala iniciativa Zdrav jaz, tim in zdravo podjetje, na katerem ste dobili nasvete kako narediti in vpeljati program promocije zdravja na delovnem mestu. Več kot 30 udeležencev in udeleženk je izvedelo:

  • kako lahko na podlagi sistematičnega načrta in ukrepa, kot sta ergonomija in zdravi delovni odnosi, bistveno pripomorete k izboljšanju vašega počutja v delovnem okolju;
  • katere so najnovejše smernice pri ergonomiji podjetja Fellowes in v živo videli kako deluje “sedeče-stoječa delovna postaja”.

Dogodka se je udeležilo več kot trideset ključnih oseb, ki so podjetjih odgovorni za promocijo zdravja na delovnem mestu, kar pomeni, da je veliko zanimanja za tovrstno temo. Zato smo za vse tiste, ki se niste udeležili dogodka in tiste, ki bi si želeli izvedeti več o napotkih iz dogodka, dodali še povezavi do našega letaka in  e-priročnika “Promocija zdravja na delovnem mestu”, ki je nastal v sklopu iniciative Zdrav jaz, tim in zdravo podjetje.

“Hvala vsem udeležencem, saj brez vas dogodek ne bi bil tako uspešen.”

Zdrav jaz, tim in podjetje

Brezplačni priročnik “Promocija zdravja na delovnem mestu” lahko dobite, če se prijavite na e-novice (spodaj).


Povezave do spletnih strani predstavnic iniciative Zdrav jaz, tim in zdravo podjetje:

www.dobrapisarna.si , www.zadialog.si, www.teamvita.si

Povezave do sponzorjev dogodka:

 

Slike iz dogodka Zdrav Zajtrk

Osnovno vabilo:

Vabljeni na zdrav zajtrk podjetniki, menedžerji, vodstveni kadri javnega in zasebnega sektorja in kadrovniki, ki pripravljate ali se zanimate za promocijo zdravja na delovnem mestu.

Zdrav zajtrk je pripravila inciativa Zdrav jaz, tim in zdravo podjetje.

Fellows

Maja Rihar
Sem Maja Rihar. Strokovnjakinja za dobro počutje v pisarni, podjetnica, organizatorka dogodkov, bloggerka, žena in mati dveh otrok. Bi se radi počutili dobro v vaši pisarni? Pri tem vam lahko pomagam. Vsak dan z uspešnimi podjetniki, podjetnicami in z naprednimi podjetji iščem inovativne rešitve kako v pisarni ustvariti dobro počutje.
Zadnje objave

Napišite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.