Dodajte pisarni prefinjen dekor z magnetno stekleno tablo Sigel artverum®

 v nasveti

Bi se radi v vašem delovnem okolju počutili še bolje?

 

Nakup magnetne steklene table je lahko ena boljših odločitev v vašem življenju. Ljudem je všeč ideja o tem, da bi imeli magnetno stekleno tablo, vendar pa jih skrbi, da se bo razbila. Poleg tega se jim zdi tudi draga. Zato se pogosto ne odločijo za nakup. Vendar pa ne vedo, da sta dve prednosti nakupa te table prav njena neverjetna trpežnost in dolgoletna garancija, ki na dolgi rok odtehtata ceno. Izstopajoča prednost je tudi dizajn, saj table s svojo obliko dodajo pisarni prefinjen dekor. Čas je, da si vašo pisarno uredite tako, da se boste v njej dobro počutili.

Eleganten videz steklene table vnese moderen pridih v pisarno, preddverje, restavracijo, kuhinjo, otroško sobo …

Pri izbiri magnetne steklene table imamo veliko možnosti. Ne le da so različnih oblik in dimenzij, temveč imajo tudi gladko pisalno površino, čiste linije in so brez okvirja. Steklena tabla je na voljo v različnih velikostih (6,5×55 cm, 78×48 c, 180×120 cm…) in dizajnih (opeka, beton, kamen, tedenski planer…) ter barvah (črni, rdeči, beli, vijolični, rjavi…). Vse to tablam daje brezhiben videz. Že majhna rešitev v pisarni naredi veliko spremembo v poslu.

Kot merilo odličnega dizajna vam predstavljamo magnetno stekleno tablo Artverum® podjetja Sigel.

Z izjemnim dizajnom in kvaliteto je že peto leto zapored očarala sodnike in prejela nemško nagrado (German Design Award),  leta 2017 za dizajn “Black Marble”  in  “Green Mineral”.  Nagrado pa so prejeli tudi za  “Magnetic Glass Board artverum®, projection” magnetno stekleno  tablo s funkcijo “projekcija zaslona” v saten beli barvi, ki omogoča dobro kakovost slike. Ta »oglasna tabla« dosega najvišje standarde v kakovosti in varnosti ter združuje naraven in privlačen videz iz bleščečega kaljenega stekla v 17 velikostih, 21 barvah in dizajnih. Z dizajnom pa so osvojili tudi nagrado za  barvne C5 magnete.

Prednost steklene table je tudi trpežnost, saj je izdelana iz kaljenega stekla, ki je toplotno obdelano pri temperaturah nad 700 °C in zato desetkrat močnejše od navadnega z dolgim rokom trajanja. Magnetna steklena tabla Artverum® podjetja Sigel ima 25 let garancije. Veliko ljudi je prepričanih, da montaža take table zahteva vso ekipo, vendar to ne drži. Montaža je preprosta, saj morate le izvrtati dve luknji v steno in obesiti tablo na stenska vložka, ki omogočata nastavljivost oziroma naravnanost table na steno.  Preprosteje, kot se sliši. Montažo table si lahko ogledate TUKAJ.

 

Magnetna steklena tabla je tudi izjemno enostavna za čiščenje. Zaradi neporozne površine noben marker (marker s tekočo kredo ali marker za belo tablo), ki ga uporabljamo za pisanje, ne ostane večno na površini, ne glede na to, kako dolgo je na tabli.  Tabla je zelo priljubljena med farmacevtskimi podjetji, saj so enostavnejše za čiščenje kot tradicionalne bele table, poleg tega se pri uporabi ne poškodujejo in zato ni težav z razvojem bakterij v udrtinah.

Torej, če bi se radi dobro počutili v svojem delovnem okolju, kjer vsakodnevno uporabljate tablo za pisanje, je magnetna steklena tabla prava za vas.

In če se boste odločili za  nakup magnetno stekleno tablo Artverum® podjetja Sigel, pa boste poleg videza dobili še najboljšo kvaliteto. Dobra pisarna za dobro počutje.

Maja Rihar

Dobra pisarna

Vir: Sigel, Business with all senses.

Maja Rihar
Sem Maja Rihar. Strokovnjakinja za dobro počutje v pisarni, podjetnica, organizatorka dogodkov, bloggerka, žena in mati dveh otrok. Bi se radi počutili dobro v vaši pisarni? Pri tem vam lahko pomagam. Vsak dan z uspešnimi podjetniki, podjetnicami in z naprednimi podjetji iščem inovativne rešitve kako v pisarni ustvariti dobro počutje.
Zadnje objave

Napišite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.