Dober dan !

Sem Maja Rihar. Strokovnjakinja za dobro počutje v pisarni, podjetnica, organizatorka dogodkov, bloggerka, žena in mama dveh otrok.

Bi se radi počutili dobro v vaši pisarni? Lahko pomagam. Vsak dan z uspešnimi podjetniki, podjetnicami in naprednimi podjetji iščem inovativne rešitve o tem, kako v pisarni ustvariti dobro počutje.

To delam, ker rada pomagam z majhnimi rešitvami in nasveti v pisarni napraviti veliko spremembo počutja na bolje in s tem dobro pisarno. Nasvete, trende in ideje o dobri pisarni zbiram in posredujem naprej na tem portalu. Znanje o dobri pisarni prenašam v okviru Promocije zdravja na delovnem mestu.

Dobro počutje in vse težave v pisarni se da urediti.

Kaj je v dobri pisarni dobrega za vas?

Ste na pravem mestu, da vašo pisarno spremenite v prijeten, produktiven, zelen in kreativen prostor. Cilj dobre pisarne je, da bi vsi zaposleni v podjetju imeli takšen delovni prostor, da bi se v njem počutili dobro in udobno. Želimo, da vaša pisarna postabe dobra, da zaživi in da se v njej počutite kot doma.

Z nasveti za dobro pisarno si boste ustvarili pisarno v kateri boste srečni. Stimulativno, produktivno ali celo sanjsko pisarno.  Našli boste težavo v pisarni, ki vpliva na dobro počutje in jo boste rešili. Lahko je težava to, da je vaša miza premalo prilagojena vašemu telesu. Lahko vam manjka sistem za shranjevanje dokumentov. Morda je potrebno na vašem delovnem mestu le premakniti stvari in jih organizirati drugače. Lahko, da bi delali bolje, če bi v pisarni delali v stoje. Morda vam le manjka ideja kako bolj organizirati vaše naloge v pisarni.

Dobra pisarna je več kot delovni prostor. Spremljajte nasvete, ideje, trike, trende in rešitve, da se boste v vaši pisarni počutili dobro.

Dobra pisarna in promocija zdravja na delovnem mestu.

Maja s podjetniki Kajo Kosec, Ano Kozamernik in Juretom Cerar sodeluje v programu “Zdrav pri delu“, katerega namen je usposabljanje kadrov o zdravih odnosih in delovnem okolju. Kaja je dvakratna magistrica teologije in verskih študij. Na preddoktorskem programu je začela z raziskovanjem krepostnega voditeljstva in dialoga, kar danes uspešno nadaljuje v zavodu Za dialog. Specializirala se je za področje poslovne in krščanske etike. Ana je koordinatorka pri projektih iniciative “Zdrav pri delu”. Mednarodne izkušnje v izobraževanju zaposlenih v farmacevtski industriji in turizmu, vnaša v delo kadrovskega managerja, ki predstavlja stičišče projektov in združevanje interesov. Jure je visoko certificirani trener NLP veščin, direktor podjetja Internacionalni šport d.o.o. in idejni oče za projektom Vitalno podjetje, kjer je na enem mestu združil priznane strokovnjake na področju promocije zdravja in rekreacije.

 

Dobra pisarna je več kot delovni prostor. Spremljajte nasvete, ideje, trike, trende in rešitve, da se boste v vaši pisarni počutili dobro.

Zgodba o dobri pisarni.

Nekoč, ko se je pisalo 2011 je Maja svojemu možu Janu za rojstni dan priredila zabavo, za katero vnaprej ni vedel. Zbrala je preko 100 ljudi, prostor, uredila hrano, se dogovorila za skupno darilo in možu naredila nepozaben dan. Od takrat naprej je predana družinskemu podjetju Trend d.o.o., ki ji daje moč in znanje za iskanje rešitev na področju dobrega počutja v pisarni. Tako se je začela zgodba o dobri pisarni.

Jan Rihar
Direktor podjetja Trend d.o.o.
www.trend.si

Dobra pisarna je več kot delovni prostor. Spremljajte nasvete, ideje, trike, trende in rešitve, da se boste v vaši pisarni počutili dobro

Dobra pisarna in dober dogodek.

Maja želi dobro svetu in ljudem, ki na njem živimo. Od vedno je bila organizatorka in planerka. Zato piše blog doberdogodek.com . Z blogom želi povedati svetu, da je zadovoljstvo, ki ga občutiš, ko nekomu nameniš pozornost, kot je lepa misel, spečen kolač, izlet …neprecenljiv in ostane za večno. Je žena in mama dveh otrok.